Mikael Davidsson, Läkare

 

- Jag är legitimerad kirurg- och ortopedläkare och har lång erfarenhet inom dessa områden. De senaste åren har jag även specialiserat mig på behandling av åderbråck och ådernät. Alla ingrepp på kliniken utförs av mig eller under mitt överinseende. Medlem i: Svensk kirurgisk förening, Svensk ortopedisk förening, SLMS (Svenska lasermedicinska sällskapet).
Tel: 070-518 87 60     

Anette Davidsson, Laserterapeut

 

 - Jag har huvudansvar för några av våra laserbehandlingar, som exempelvis hårborttagning och iLipo lipolaser. Förutom min undersköterskeutbildning har jag specialutbildning inom de laserbehandlingar jag utför. 
Tel070-276 61 83

Utöver vår fasta personal

Har vi ett par narkossköterskor som hjälper oss vid våra operationer. Samtliga med lång erfarenhet inom sina specialområden.

 

Sten Jonsing

Narkossjukskötare

 
Jag har många års erfarenhet av narkosarbete på sjukhus i både Sverige och Norge och har under flera år även arbetat inom ambulansverksamhet.

Elisabeth Bäckerud

Narkossjuksköterska

 
personal1

Jag har sedan många år arbetat på operationsavdelning med blandat akut- och planerad verksamhet. Jag har även under flera år åkt med i ambulans och av och till även arbetat i Norge 

 

SKC AB. Collinigatan 2, 3 tr. 821 43 Bollnäs
Telefon 0278-611 003. E-post info@skc-medical.se