Om oss

Vi är en liten privat klinik som erbjuder behandlingar av hög kvalitet till rimliga priser. Alla operationer utförs av kirurg med månagaårs erfarenhet.

Alla övriga behandlingar utförs av eller under överinseende av personal med godkänd legitimation från socialstyrelsen.

Har du sjukvårdsförsäkring kan du kontrollera med ditt försäkringsbolag om de godkänner oss som behandlande klinik. Vi har idag inget avtal med försäkringskassan så de behandlingar som görs hos oss bekostar man själv eller om man har en sjukvårdsförsäkring som gör det.

Alla ingrepp betalas i samband med ingreppet och vi ser gärna att du betalar med kort. Vi har även samarbete med ett finansieringsbolag så du kan få hjälp med avbetalningsplan via dem.

Etik & moral

Att ge bästa möjliga vård och behandla våra patienter med respekt och empati är grundläggande delar i vårt yrkesutövande och vår yrkesstolthet. Vi respekterar myndiga individers egna val och beslut om eventuella estetiska eller medicinska ingrepp, inom ramen för Sveriges Läkarförbunds etiska regler. Reglerna innehåller grundläggande värderingar inom den medicinska etiken. Nuvarande version antogs vid Läkarförbundets fullmäktigemöte 2009.

Personal

Mikael Davidsson

Jag är legitimerad kirurg- och ortopedläkare och har lång erfarenhet inom dessa områden. De senaste åren har jag även specialiserat mig på behandling av åderbråck och ådernät. Alla ingrepp på kliniken utförs av mig eller under mitt överinseende. Medlem i: Svensk kirurgisk förening, Svensk ortopedisk förening, SLMS (Svenska lasermedicinska sällskapet).

Anette Davidsson

Jag har huvudansvar för några av våra laserbehandlingar, som exempelvis hårborttagning och iLipo lipolaser. Förutom min undersköterskeutbildning har jag specialutbildning inom de laserbehandlingar jag utför.