Fettsugning med laser

Behandling med iLipo lipolaser bryter ner fettcellerna i utvalt område och tömmer dem på innehåll. Samtidigt stimuleras kroppens lymfsystem att transportera ut fettet till musklerna, där det blir till energi vid förbränning.

Så fungerar fettsugning med laser

Laserbehandlingen frigör alltså fett, men för att få bort det från kroppen krävs motion. Ju mer motion efter behandlingen, desto bättre resultat. Motionen ska bestå av pulshöjande fysisk aktivitet, som exempelvis en promenad i snabb takt. För lite motion innebär en risk för återlagring av det frigjorda fettet.

Resultatet mäts efter varje behandling. Det normala är en reducering på en till fyra centimeter i omfång per behandling. Effekten fortsätter sedan att verka under de närmaste 24-48 timmarna.

För ett varaktigt resultat krävs att du håller vikten med goda kost- och motionsvanor.

Hur mycket motion krävs efter en behandling?

Exempel: iLipo lipolaser bryter i genomsnitt ner och frigör 600-800 kalorier fett under en 40 minuter lång behandling. För att kroppen ska få bort de 600-800 kalorierna från kroppen krävs att man motionerar cirka 90 minuter.

Hur mycket förbränner just du?

Förbränning är väldigt individuellt och beror på faktorer som vikt och fysisk form. På www.kaloriförbrukning.se eller www.bodynytt.se kan du fylla i din vikt och få reda på hur mycket du förbränner vid olika fysiska aktiviteter.

Kontakta oss

Ta kontakt med oss via formuläret nedan eller på telefonnummer 0278 – 61 10 03 för konsultation.